Možnosti výroby a zásobovania trhu potravinami. - Slávik, J.
Zväčšenie problémov s odbytom živočíšnych výrobkov po zrušení zápornej dane z obratu potravín. Nedostatočná účinnosť opatrení zameraných na zníženie prebytkov hovädzieho dobytka. Odchýlky od predpokladaných zámerov ekonomickej reformy v agro-potravinárskom komplexe SR.