Strukturwandel im Lebensmittelverbrauch. - Vöhlken, E.
Zmeny v štruktúre spotreby potravín v SRN v 80. rokoch. Zvýšená spotreba hotových jedál a polotovarov, väčší dôraz kladený na otázky zdravia. Rozšírenie trhu potravín pochádzajúcich z alternatívneho poľnohospodárstva.