Veterinární služba k otázkám nezávadnosti potravin. - Rychlík, O.
Stabilizovanie situácie z hľadiska biologickej kontaminácie potravín a epidemiológie na trhu ČSFR. Špecifický problém cudzorodých látok, ktoré sa dostávajú do potravinovej reťaze z exogénnych zdrojov.