Zur Bestimmung des optimalen Verschuldungsgrades. - Odening, M.
Určenie optimálnej výšky zadlženia pri financovaní investícií cudzím kapitálom v poľnohospodárstve bývalej NDR. Zváženie neistoty pri návratnosti investovaného kapitálu. Vývoj jednoduchého modelu prežitia a možnosti jeho rozšírenia.