National differences in telecommunications R and D in Europe. - Schnöring, T.
Izolácia národných trhov telekomunikácií v rámci EHS a súvisiace rozdielnosti vo vytvorených vedeckovýskumných systémoch. Vytvorenie voľného trhu telekomunikačných zariadení od r. 1992 by mohlo viesť k deformácii konkurenčných vzťahov medzi výrobcami týchto zariadení, ak nedôjde k značným štruktúrnym zmenám.