Sozdanije jedinogo rynočnogo mechanizma v Germanii. - Judanov, Ju
Analýza zložitých problémov, ktoré vznikli v súvislosti s prechodom bývalej NDR na trhové hospodárstvo. Rozbor otázok financovania rozvoja, prekonania rozdielov v ekonomickej úrovni, vzťahu spoločenských a súkromných investícií, ciest a metód privatizácie a prekonávania sociálnych dôsledkov zjednotenia Nemecka. Vznik nových aspektov spolupráce.