<La> vente par correspondance et a distance.
Vznik predaja na diaľku. Jeho rozvoj v 60. rokoch. Písomná ponuka. Katalógy. Druhy a formy ponuky. Audiovizuálne formy a videokatalógy. Publicitné akcie. Sezónnosť objednávok. Platenie. trh zásielkového predaja. Európsky trh. Podniky. Perspektívy. (Economie - Géographie 1990, č.280.).