Raspredelitel'naja sistema: gosudarstvennoje vozdejstvije. - Orlov, A.
Úroveň rozvinutosti veľkoobchodu a bankového systému v ZSSR a rozdeľovacie procesy. Úroveň neuspokojeného dopytu v r. 1989. Prechod veľkoobchodu k trhovým podmienkam a jeho problémy. Podmienky zjednotenia trhu výrobných a spotrebných predmetov. Nové formy vlastníctva (malí podnikatelia, akcionári) a skúsenosti s nimi vo vyspelých krajinách.