EFTA likely to grain from integrated Europe, says study.
Tézy štúdie MMF o očakávaných výhodach spoločného trhu pre Európske združenie volného obchodu. Účinok voľnej cirkulácie tovarov, služieb, osôb a kapitálu. Administratívne, inštitucionálne a právne zmeny na zlepšenie spolupráce EHS-EFTA.