L'offre francaise face au marché japonais.
Vývoj zahraničného obchodu medzi Francúzskom a Japonskom vykazuje francúzsky deficit od r. 1989. Francúzska ponuka je málo prispôsobená japonskému dopytu. Štatistická štúdia vzájomného obchodu. Silné stránky francúzskeho vývozu sú rozptýlené, kým slabé japonské stránky sú veľmi lokalizované. Ich porovnanie. Francúzska ponuka v Japonsku slabo hodnotená.