Nobel laureate Modigliani sees rise in protectionism. - Bradley, P.J
Modigliani očakáva tripolitné rozdelenie svetovej ekonomiky (USA - Európa - Japonsko) v rokoch deväťdesiatych a zmenšovanie rozsahu obchodu medzi nimi. Pozitíva očakáva v ďalšom rozvoji služieb finančného sektora. Účinky na obchod Spojených štátov.