<The> coming emergence of three giant trading blocs. - Rosen, G.R
Tézy z vystúpení popredných ekonómov z amerických univerzít o vývoji v Európskych spoločenstvách, vzťahu hlavných obchodných zoskupení vo svete, liberalizácii obchodu a dopadu dohôd z Uruguajského kola GATT.