Debt-for-nature swaps: a review of the first experiences. - Rosebrock, J.
Sledovanie súvislostí medzi zadlženosťou rozvojových krajín a ničením životného prostredia, ktoré v nich prebieha. Rozvíja sa kompenzácia od priemyselných krajín za spôsobené škody. Rozsah a oblasť možností takýchto kompenzácií.