K novým právním předpisům ve vztahu k zahraničí. - Dědič, J.
Liberalizácia v oblasti zahraničných investícií v súvislosti so zakladaním podnikov so zahraničnou majetkovou účasťou a v oblasti účasti cudzieho kapitálu na existujúcich podnikoch, ako i ďalšie opatrenia pre liberalizáciu zahraničnoobchodnej činnosti.