Economic integration and market access. - Smith, A.
Analýza účinkov Európskej ekonomickej integrácie pre ostatný svet v kontexte r. 1992. Otázka možného poklesu alebo rastu podielu zahraničných podnikov na trhu ES od r. 1992. Model - popis a výklad použitého modelu.