Razvitije ekonomičeskoj integracii v Latinskoj Amerike. - Bunegina, I.
Hlavné znaky programov liberalizácie vzájomného obchodu v integračných zoskupeniach Latinskej Ameriky. Mechanizmus priemyslovej integrácie. Finančná spolupráca. Netradičné metódy regulovania vzťahov so zahraničným kapitálom. Ochrana záujmov ekonomicky menej rozvinutých účastníkov zoskupení. Efektívnosť mechanizmov ekonomickej integrácie.