<La> formation des futurs dirigeants d'entreprise. - Nallo, M. di
Charakteristika japonskej výchovy riaditeľov podnikov. Úloha univerzity - výber kandidátov a ich výchova. Činnosť podnikov pri výchove. Výchova k zodpovednosti. Výchova súkromných orgánov pre tretí univerzitný cyklus. (Chroniques d'actualité de la SÉDÉIS 1991, č.2).