<The> teaching of economics in France. Some issues. - Lesourne, Jacques
Diskusie o problematike ekonomického vzdelávania vo Francúzsku na pôde ministerstva školstva. Výklad o francúzskom školskom systéme ako celku. Analýza cieľov ekonomického vzdelávania na stredných a vysokých školách. Náčrt stratégie reformy ekonomického vzdelávania vo Francúzsku.