Informační systém o životním prostředí. - Stárek, Z.
Informácia o budovaní informačného systému o životnom prostredí na MŽP ČR. Programové ciele ISŽP. Predpokladaná štruktúra užívateľov a poskytované informačné služby. Štruktúra dátovej bázy a terminologická banka.