Les dirigeants: managers ou propriétaires? - Bauer, M.
Príklad 200 veľkých francúzskych podnikov. Moc vlastníkov. Manažérska revolúcia. Ako sa človek stane vlastníkom. Malé podniky - vlastníkova moc. Ako sa stať vedúcim a vlastníkom malého a stredného podniku. (Cadres - CFDT 1990, č. 344.).