Ewolucja struktur organizacyjnych zakladów przemyslu spozywczego. - Pasternak, K.
Výsledky začiatočných analytických prác v Poľsku v oblasti organizačných štruktúr spotrebného priemyslu. Prístup k výskumu. Vlastnosti štruktúr a ich fungovanie. Orientácia na výrobu alebo na trh. Závery.