Pénzügyi irányítás és ellenörzés. - Harrison, D.D
Skúsenosti získané pri kontrole a umerňovaní financií v podnikoch Tungsram a general Electric. Organizácia vnútornej kontroly, ktorá sa musí opierať o vzájomnú dôveru a spoločný záujem. Uplatňovanie nových prvkov v rámci vnútornej kontroly.