Consumer perceptions of promotional aktivity. - Krishna, A.
Výsledky výskumu vplyvu reklamných aktivít na rozhodnutie o kúpe. Úloha očakávaných znížení cien pri výbere tovaru. Zistenie účinnosti reklamy pri preferovaní niektorých značiek výrobkov. Informačná hodnota reklamy.