Potřeba restrukturalizace čs. hutnictví. - Žádný, I.
Čs. hutníctvo v období budovania tzv. socializmu stratilo svoju pokrokovú pozíciu a v mnohých rozhodujúcich ukazovateľoch výrazne zaostalo za vyspelými trhovými ekonomikami. Kritika stavu hutníckej výroby a jej technologickej úrovne. Cieľom rozvoja čs. hutníckej výroby v budúcich 10 až 15 rokoch musí byť zníženie materiálovej a eneregetickej náročnosti, zvýšenie produktivity práce a efektívnosti.