Informatika a osídlení. - Hrůza, J.
Informácia z kongresu Medzinárodnej spoločnosti urbanistov 8.-13.9.1989 v Bazileji. Zhrnutie hlavného referátu o význame informácií v dnešnej spoločnosti a ich význam pre formovanie ľudských sídiel a ich plánovanie. Možnosti systémového posudzovania problémov ľudskej spoločnosti. Záporné prejavy informatiky v spoločnosti.