Wirtschaftszahlen.
Štatistické údaje o hospodárstve SRN (bez bývalej NDR) od júna 1990 do mája 1991 v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Ceny surovín a potravín na svetovom trhu, výrobné a nákupné ceny poľnohospodárskych výrobkov a potravín, priemyselná výroba a zahraničný obchod.