Fajezetek az információ közgazdaságtanából. Morális kockázat és kontraszelekció az idöben. 3. - Vincze, J.
Záverečná časť článku o súčasných problémoch informačných systémov. Časové dimenzie v informáciách. Morálne riziká selekcie informácií na báze štandardných programov. Kontraselekcia dokáže zachytiť atypické informácie potrebné pre ekonomické subjekty. Rýchlosť a spoľahlivosť informácií. Modely predvídajúce vývoj vzťahov medzi subjektami a sústavne doplňajúce informácie.