Konflikt-Management. Bewältigung von zwischenmenschlichen Spannungen unter Berücksichtigung betrieblicher Effizienzziele. - Meinig, W.
Pozitívne a negatívne aspekty konfliktov pre podnikovú prax. Popis osvojenia techník, ktoré môžu prispieť k zvládnutiu vyskytujúcich sa konfliktov. Produktívne využitie rozporných vzťahov v organizácii systematickou analýzou konfliktu a racionálnym rozhodovaním.