K odměňování v podnikatelské sféře. - Měchura, V.
Oboznámenie s návrhom zákona predloženého federálnej vláde k prerokovaniu a to zákona o mzde, odmenách a o priemernom zárobku, ktorý má vytvoriť potrebný právny predpoklad pre realizáciu mzdovej reformy. Obsahové poňatie zákona, jeho základné princípy. Návod na postup podnikov pri príprave na realizáciu zákona, ktorá sa predkladá k 1.1.1992.