foglalkoztatáspolitika fö irányai. - Falusné Szikra, K.
Tri prúdy riešenia zamestnanosti: aktívna politika, pasívna politika pracovnej sily a rozptýlenie nezamestnanosti ponukou práce v rôznych regiónoch. Nebezpečie pasívnej politiky. Produktivita práce a zamestnanosť. Špecifické podmienky zamestnanosti v Maďarsku. Riešenie nezamestnanosti. Podpory, sprostredkovanie práce.