K problematice burzy cenných papírů v ČSFR. - Karlík, T.
Návrh zákona o burzách, vypracovaný FMF a ŠBČS. Požiadavky na technické a programové vybavenie burzy cenných papierov. Zriadenie burzy ako akciovej spoločnosti. Členstvo a obchodovanie na burze. Stanovenie kurzov cenných papierov. Štátny dozor nad burzovnou činnosťou.