Nerovnováha a inflační proces ve vývoji čs. ekonomiky. - Czesaný, Slavoj
Charakteristika roku 1990: zmeny prístupu k makroekonomickej politike a príprava pre zavedenie základného systémového predpokladu pre rovnovážnu ekonomiku, ktorým je liberalizácia cien. Náčrt zmien v utváraní vnútorných i vonkajších podmienok vývoja. Situačný výhľad na rok 1991. Súbor faktorov podieľajúcich sa na charaktere inflačného procesu.