Tulajdonreform vagy privatizáció? - Voszka, É.
Privatizácia v postkomunistických štátoch Európy. Decentralizácia kapitálu, racionalizácia organizácie a spolupráce podnikov. Úloha akciových spoločností. Názory na spôsob a priebeh privatizácie. Vlastníctvo a moc. Vnútorný a zahraničný kapitál. Vplyvy v oblasti politiky i ekonomiky.