PPS-Marktübersicht 1991 107 systeme im Vergleich - Chen, J.
Prehľad trhu systémov PPS (plánovania a riadenia výroby) v r. 1991. Kritériá pre posúdenie funkčnosti a integračnej schopnosti ponúkaných systémov. Členenie PPS-systémov podľa veľkosti. Zoznam ponúkaných systémov, ich všeobecné a špecifické kritériá.