Jak se sleduje vývoj spotřebitelských cen a indexu životních nákladů v ČSFR?
Postup pri výbere výrobkov a služieb, u ktorých sa sleduje vývoj spotrebiteľských cien a indexu životných nákladov. Zostavenie koša životných nákladov sledovaných u zhruba 5,5 tisíc vybraných rodín. Zvýšenie cenovej úrovne po liberalizácii cien.