EDI - A strategic weapon in international trade. - Janssens, G.K
Úloha a výhody elektronickej výmeny údajov pri urýchľovaní vybavovania obchodných dokumentov medzi firmami. Požiadavky na štandardizáciu a unifikáciu obchodných dokumentov. Program ES zvaný TEDIS na elektrickú výmenu dát. Rozvoj dokumentového softwaru a prenosových sietí.