<An> empirical test of an export adoption model. - Lim, J.S
Proces prijatia modelu exportu zahrňuje zložky uvedomenia si, záujmu, zámeru a prijatia modelu pre exportné chovanie firmy. Metóda LISREL na preskúmanie údajov za účelom zistenia platnosti navrhovaného modelu. Exportné chovanie firmy, ako proces prijatia inovácie.