Eksport w dzialalnosci przedsiebiorstw w 1990 roku w swietle badan ankietowych. - Sobota, J.
Výsledky prieskumu v Poľsku. Úloha exportu v činnosti podnikov. Faktory určujúce premeny rozsahu vývozu. Faktory určujúce rast vývozu. Okolnosti poklesu vývozu. Zmeny cien vyvážaných výrobkov a rentabilita vývozu. Včasnosť platenia pohľadávok za predaj vyvezených tovarov.