kifelé fordulás gyötrelmes utja. Közép- és Kelet-Európa világgazdasági integrálódásának módozatai. - Köves, A.
Zásadné zmeny v ekonomikách strednej a východnej Európy po zániku RVHP a ochabnutí sovietskeho trhu. Základné problémy integrácie ekonomík postkomunistických štátov. Alternatívy napojenia sa na svetové hospodárstvo pri urýchlenom prechode na trhové hospodárstvo. Štyri základné východiská tzv. malej integrácie bývalých členských štátov RVHP.