Ipari tevékenység külföldi müködö tökével. - Kulcsár, S.
Vplyv zahraničného kapitálu na maďarské hospodárstvo. Negatívny vplyv predchádzajúcej uzavretosti a izolovanosti. Na príklade 21 maďarských podnikov konkrétne poukázané na výhody akciových spoločností, resp. iných vo svete fungujúcich foriem vlastníctva. Konkrétne výsledky podnikov kooperujúcich pomocou zahraničného kapitálu.