Náklady na vytápění bytů v SRN. - Vavrejnová, Marie
Náklady na bývanie v SRN obsahujú rast nákladov na kúrenie. Špeciálne predpisy upravujúce sledovanie a rozpisovanie týchto nákladov tak, aby boli spravodlivo rozdelené a aby ich rozdeľovanie stimulovalo úspory. Popis povinného vybavenia vykurovacích zariadení a odporúčané optimálne teploty pre jednotlivé miestnosti zo zdravotného hľadiska.