K novým úpravám v nemocenském zabezpečení. - Přib, Jan
Výklad zmien v nemocenskom poistení platných od 1.5.1991. Zvýšenie hranice nemocenského. Peňažitá pomoc v materstve. Podpora pri ošetrovaní člena rodiny. Vyrovnávací príspevok v tehotenstve a materstve. Nemocenské a peňažitá pomoc v materstve podľa zvláštnych predpisov. Podpora pri narodení dieťaťa.