Výchovné poradenství a profesionální orientace mládeže. - Bělovský, J.
Okruh činnosti výchovného poradenstva a jeho spolupráca s úradmi práce. Úlohy pedagogicko-psychologických poradní pri zabezpečovaní fungovania informačnej činnosti pre profesijnú orientáciu žiakov. Spolupráca poradní s inými inštitúciami.