note on the construction of row-and-column designs with two replicates. - Bailey, R.A
Spôsob, ako odvodiť užitočné návrhy z existujúcich návrhov s riadkami a stĺpcami. Kombinatorické a štatistické vlastnosti sú zachované. Ak bol pôvodný návrh efektívny, bude efektívny aj nový návrh.