Trevogi energetikov. - Chrilev, L.
Situácia v palivovo-energetickom komplexe ZSSR. Pokles ťažby uhlia, nafty a jeho príčiny (nedostatok investícií, geologické podmienky..). Rast potrieb energie a úsporné opatrenia. Prekonanie technickej zaostalosti odvetví komplexu. Plán ťažby energetických surovín do r. 1995 a potreba investícií. Možnosti prekonania energetickej krízy.