Jsou ekologické zákony reálné? - Vitha, O.
V júni 1991 prijalo Federálne zhromaždenie zákon o odpadoch a v júli 1991 zákon o ochrane ovzdušia. Na základe analýzy sa ukazuje, že z hľadiska technického, finančného a časového je nereálne ich plnenie a že prijaté zákony by sa mali vážne korigovať a zmeniť.