Japanese motor industry transplants: the West European dimension. - Jones, Ph.N
Geografická štruktúra investícií japonského automobilového priemyslu v západnej Európe a v USA. Zmeny v technológii a organizácii japonskej automobilovej výroby. Podiel japonských automobilových firiem na trhu západnej Európy a USA. Dôsledky japonskej infiltrácie pre automobilový priemysel Európy a USA.