Agropotravinársky komplex a hospodárska politika vlády SR. - Pitoňák, A.
Strategické ciele agrárnej a výživovej politiky štátu v trhových podmienkach. Nepriaznivý východiskový stav poľnohospodárstva daný neblahým dedičstvom administratívnych opatrení. Zásady, ktoré sa budú presadzovať pri transformácií APK. Ekonomické nástroje, ktorými by mal štát podporovať dosiahnutie reálnej miery sebestačnosti.