Agroservis - služba pre poľnohospodárov. - Uhrín, V.
Rozhovor s prof. MVDr. V. Uhrínom, CSc., riaditeľom Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre, o aktuálnych otázkach poľnohospodárskeho výskumu. Výskumný program ústavu, finančné krytie zameraného výskumu. Služby ponúkané poľnohospodárskym podnikom Agroservisom.