Inogo puti net (ob intenzifikacii sel'skogo chozjajstva). - Seleznev, A.
Zvyšovanie produkcie poľnohospodárstva ZSSR od r. 1981, príklad produkcie Kurskej oblasti. Zavádzanie prenájmu a rodinných fariem. Spracovanie poľnohospodárskej produkcie oblasti v spracovateľských družstvách. Rast príjmov zdražovaním produkcie. Nedostatky v cenovej politike. Zastaralosť technológie a technického vybavenia.